کنترل و مهارسرما برای جلوگیری از خسارت به باغداری و محصولات کشاورزی اهمیت بالای دارد.
-روشهای سنتی کنترل سرمای بهاره و پائیزه
۱- انتخاب ارقام دیرگل.
۲- استفاده ازترکیبات شیمیایی.
۳- موقعیت و محل باغ.
۴-پاشیدن آب.
۵- تدابیر زراعی و باغی..
۶- گرم کردن باغ توسط انواع بخاریهای باغی.
۷- ایجاد دود( توسط سوزاندان لاستیک و سوخت نفتی)برای کاهش تشعشع.
۸- ایجاد بادشکن دراطراف باغ.
-معایب روش های سنتی کنترل سرمای بهاره و پائیزه
الف) عدم راندمان بالا.
ب) هزینه های اولیه خیلی بالا.
پ)عدم قطعیت نتیجه.
-امتیازات کاورضدسرماچیست؟
1-ارزان و مقرون به صرفه.
2-طول عمرطولانی.
3-اجرای ساده.
4-سازگاری بالابامحصولات کشاورزی وباغی.
5-قابلیت استفاده درمناطق معتدل وسردسیر.(تا دمای -8 درجه سانتیگراد)
6-عملکرد بالا.
7-حفظ طراوات و تازگی محصول.
-نکات اجرای کاورضدسرما کشاورزی
1- حداقل 2 روز قبل از سرما اجرا شود.
2-مهار توسط کیسه های برنجی یا کیسه خاک انجام گردد.
3- زمان اجرا توسط غلطت و تراکتور یا نیسان پهن گردد.
4- انتخاب گرماژ بالا برای مناطق معتدل توصیه می شود.(20 یا 30 گرم)
5-در زمان بارندگی حتما باران تکانده شود.( وجود و ریزش آب یخ ایجاد لکه می نماید).
6-حداکثر تحمل دمایی کاور8- درجه سانتیگراد می باشد.
7- زمان جمع آوری، بدون ضربه و پارگی جمع گردد.
8-محل دپوی کاورضدسرما خشک و عاری از رطوبت باشد.
-مشخصات فنی بهترین کاورسرماکشاورزی
1-تراکم مناسب داشته باشد.
2-نسبت به نورآفتاب مقاوم باشد.
3-جنس کاورسرما کشاورزی پنبه ای نباشد.
4-هیچ کاورسرمای عایق رطوبت نیست.
5-زمان بارش باران جذب حداکثری داشته باشد.
-روش نگهداری فوم وکاورسرما
-درمحلی خشک و بدون رطوبت باشد.
-رول ها مرتب و بدون خاروخاشاک جمع شود.
-ازدپوی بروی هم جلوگیری نمائید.
-اگرفوم وکاورسرمارطوبت دارد، با رطوبت جمع آوری نکنید.